Kom (sfeer)proeven tijdens de open dag op 25 september

Aanmelden open dag
  • 100% Dordts
  • Bekroonde wijnen
  • Gemaakt met passie

Open dag bij Smaak van Bilderhof in Dordrecht - Save the Date

Zaterdag 25 september 2021

Altijd al eens willen kijken in een echte wijngaard en zien hoe wijn wordt gemaakt? Op d.v. zaterdag 25 september 2021 opent Smaak van Bilderhof haar deuren voor een open dag in de wijngaard en wijnschuur.

Van harte uitgenodigd bij Smaak van Bilderhof

Wij nodigen u van harte uit om bij ons te komen kijken in deze wijngaard en in de wijnschuur onder het genot van een hapje en drankje. Om 11:00 uur, 12:00 uur, 13:00 uur en 14:00 uur vindt er in de wijnschuur een korte uitleg plaats hoe onze wijnen worden gemaakt.

Langskomen in de wijngaard?

Wanneer u van plan bent om langs te komen tijdens de open dag vragen wij u om het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen. Hiermee wordt uw aanmelding bevestigd.

Woont u in de buurt? Dan willen wij u vragen om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen.
Wij kijken uit naar uw komst op d.v. zaterdag 25 september! 

wijnmakerij-smaak-van-bilderhof-dordtsche-wijnhandel

Taste & buy

Wanneer u de wijnmakerij binnenstapt wordt u overweldigd door diverse aroma's. Tijdens de open dag bent u in de gelegenheid om diverse wijnen te proeven. U kunt die dag een heerlijk wijntje inslaan om thuis rustig van te genieten! Onze smaakspecialisten adviseren u graag over een heerlijke wijn die bij u past. Houdt u van een volle en fruitige wijn of kiest u liever voor een frisse en lichte wijn? Smaak van Bilderhof verkoopt een breed assortiment aan diverse rode en witte (mousserende) wijnen.

Bekijk onze wijnen

Aanmelden open dag

25 september 2021 van 10.00 uur - 15.00 uur

Met hoeveel personen kom je?
Scroll naar boven