• 100% Dordts
  • Bekroonde wijnen
  • Gemaakt met passie

Rondleidingen

Wil je wel eens weten wat er in een wijngaard en op een wijnboerderij allemaal gebeurt? Hoe we de druivenplanten verzorgen en de wijn maken? Hoe dat nu gaat en vroeger ging? Of wil je gewoonweg een leuk en leerzaam uitje met familie, vrienden of collega’s? Volg dan eens een rondleiding bij Smaak van Bilderhof

Wijngaard

Tijdens de rondleiding gaan we samen de wijngaard in. Terwijl we door de lange rijen druivenplanten lopen, waan je je haast in Frankrijk, zeker op een lekker zomerse dag. Hier vertellen we je over de manier waarop we de druiven telen en hoe we ze geleiden en snoeien om zo de mooiste en lekkerste druiven te krijgen. 

rondleidingen-smaak-van-bilderhof-dordtsche-wijnhandel.jpg
wijnschuur-rondleidingen-smaak-van-bilderhof-dordtsche-wijnhandel.jpg

Wijnschuur

We volgen daarna dezelfde weg als de druif nadat deze geplukt is: naar de wijnschuur. In onze productiehal zie je de professionele apparatuur waarmee we onze wijnen produceren. We vertellen je over het proces en laten je zien wat er allemaal bij komt kijken.

Leer wijn maken

Proeverij

De rondleiding van Smaak van Bilderhof is natuurlijk niet compleet als je de smaak van onze wijnen niet hebt ervaren. Daarom vervolgen we de rondleiding met een proeverij. We laten je verschillende wijnen van Smaak van Bilderhof proeven en laten je de verschillende aroma’s en smaken ontdekken. Tussen de verschillende wijnen door zorgen we steeds voor iets lekkers.

Nagenieten

De rondleiding van Smaak van Bilderhof duurt ongeveer 1,5 uur. Heb je er daarna nog geen genoeg van? Dan kun je thuis nog heerlijk nagenieten. Na de rondleiding kun je gebruik maken van interessante aanbiedingen in onze wijnhandel, zodat je ook thuis nog een lekker glas wijn kunt drinken. Groepsactiviteiten zijn te organiseren vanaf 10 personen.

proeverijen-rondleidingen-smaak-van-bilderhof-dordtsche-wijnhandel.jpg

Volg eens een rondleiding

We vertellen je graag meer over onze wijnmakerij en laten je al onze faciliteiten zien.

Neem contact op
Scroll naar boven